lunedì 4 novembre 2013

Hei me heilataan timo soini, jutta urpilainen, martti ahtisaari, stefan wallin jne miska rantanen, jari sarasvuo myös mukaan ylen jyrki richtin, pasi ojalan ja salla paajasen kanssa?

Hei me heilataan timo soini, jutta urpilainen, martti ahtisaari, stefan wallin jne miska rantanen, jari sarasvuo myös mukaan ylen jyrki richtin, pasi ojalan ja salla paajasen kanssa?Yle työntää kommunistitulkintojaan tv:stä ja radiosta 24 t/vrk huomaamatta että probangandansa ei olennaisesti eroa Goebbelsin paatoksesta 

-------------------------------------------

Näin syksyisin ja flunssan aikaan on ehdottomasti terveellisin tapa tämä vanha intiaanien, germaanien ja roomalaistenkin muinaisajoista periytyvä tervehtimistapa, sitä ei ole syytä vaihtaa ;) 

Heilaamisesta vs kättelystä:

Mikäli kädenkulma ja kättelytapa määrää ajattelua niin muistakaa että adolf hitler ja josif stalin olivat kovia kättelemään kansaaLuvut ovat lukuja kansanmurhien määristä, miten ketäkin teilattiin ja millätavoin, mutta faktoja ei sovi sivuuttaa: Kommunismi oli 1900-luvun suurin syöpä, yli 100 miljoonaa uhria.


Yhtähyvin tervehtimistäni voitaisiin sitten nimittää kommaritervehdykseksi, intiaanitervehdykseksi, roomalaistervehdykseksi, tamperelaiseksi moroksi tai USA:n Bellamy-tervehdykseksi. Suosittelen kurkkaamaan http://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.com sivustoa aiheesta. 

Muistaakseni urpilaisen jutankin käsi on noussut puoluekokouksessa ja ko. kuva on myös blogeissani tallessa. Tamperelainen moro ja käsi nousee kuten aina mm. Viinikan hakaristikirkolla tyttären rippijuhlapäivänä http://viinikan-kirkko.blogspot.com 

 Seppo Lehto Moro taasen 

Hakaristin varjossa lepäävät sankarivainajammekin

 -----------------------------

http://hei-me-heilataan.blogspot.fi/

------------------

Nessun commento:

Posta un commento